Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردرد می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد و در انجام کار‌های روزمره ما مشکل ایجاد کند که با مصرف برخی میوه‌ها می‌توان آن را درمان کرد.

به گزارش برنا؛ سردرد اختلالی است که همه ما گاه و بی گاه با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم و دچارش می‌شویم. این اختلال می‌تواند بسیار آزاردهنده باشد و حتی در انجام کار‌های روزمره ما مشکل ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیلی از افراد با شروع سردرد به سراغ قرص‌های مسکن و شیمیایی می‌روند تا از شر این درد خلاص شوند، اما در این مطلب با ۱۲ میوه برای رفع سردرد و میگرن آشنا می‌شوید که در رفع این مشکل تاثیر فوق‌العاده‌ای دارند. 

۱. موز

این میوه که مملو از مواد مغذی ضروری نظیر پتاسیم و منیزیم است به عنوان یکی از خوراکی‌های درمانی موثر برای سردرد‌های شدید شناخته می‌شود. منیزیم عضلات دچار تنش را آرام می‌کند و پتاسیم نیز باعث تعادل الکترولیت‌ها در بدن و کاهش درد می‌شود. موز در درمان حالت تهوع و خستگی مفرط ماهیچه‌ای ناشی از سردرد‌ها نیز بسیار موثر است.

۲. انگور سیاه

این میوه خوش طعم و مزه خاصیت تسکین انواع سردرد‌های شما را دارد؛ بنابراین وقتی میگرن دارید، سعی کنید انگور سیاه بخورید، زیرا می‌تواند سردرد ناشی از میگرن را درمان کند. اعتقاد بر این است که آنتی‌اکسیدان موجود در انگور، مانند ریبوفلاوین، مسئول درمان بیماری میگرن است.

۳. هلو 

برای پاکسازی و رفع سموم از بدن هلو بسیار مفید است و به خارج کردن سموم مضر از کبد و کلیه‌ها کمک می‌کند. یک مطالعه‌ پژوهشی ثابت کرده است که عصاره هلو دارای عناصر محافظت‌کننده کبد است و در درمان اختلال کبد سمی ناشی از درمان طولانی مدت بیماری‌های مختلف مانند میگرن، بیماری سل و دیابت ارزشمند است؛ بنابراین اگر سردرد‌هایی دارید که به خاطر وجود سموم در بدن تان است مصرف هلو یا فرآورده‌های آن را فراموش نکنید.

۴. گیلاس

برای درمان سردرد‌های شدید می‌توانید مقداری گیلاس بخورید یا آب گیلاس بنوشید. گیلاس حاوی ترکیب فعالی به نام کوئرستین است که خواص ضد التهابی دارد و به عنوان آنتی‌اکسیدان بسیار قدرتمندی شناخته می‌شود. مواد غذایی زیادی هم می‌توانند اثرات ضد التهابی در بدن داشته باشند.

۵.. آناناس

آناناس از دیگر میوه‌های پر آبی است که می‌تواند به خلاصی سریع از شر سردرد کمک کند. این میوه حاوی ترکیبی به نام بروملین است که خواص ضد التهابی دارد. همین عامل آناناس را به یکی از دارو‌های طبیعی برای رفع سردرد و میگرن تبدیل کرده است. مصرف روزانه‌ آناناس می‌تواند فواید زیادی داشته باشد.

۶. لیمو

در صورتی که سردرد شدید دارید، خمیری از پوست لیمو درست کنید و به مدت ۳۰ دقیقه روی پیشانی بگذارید. خواص آرام بخش لیمو به رفع سردرد کمک می‌کند. به علاوه می‌توانید یک تکه لیمو را به چای سبز اضافه کنید. در واقع خواص ضد التهابی پوست لیمو درد شما را بهبود می‌بخشد.

۷. سیب زرد

کسانی که سردرد‌های شدید دارند می‌توانند برگ تازه سیب زرد را له کنند تا خمیر شود. سپس این خمیر را بر پیشانی بگذارند. استفاده از این خمیر باعث تسکین فوری سردرد می‌شود.

۸. خیار 

خیار جزو سبزیجات پر آبی است که به سرعت به بدن آب‌رسانی می‌کنند. بنابراین، این ماده خوراکی می‌تواند سردرد‌های ناشی از کم آبی یا دهیدراته شدن بدن را آرام کند. خیار را می‌توانید به اشکال مختلف استفاده کنید.

۹. انگور سبز

آب انگور رسیده یکی از دارو‌های خانگی قدیمی برای میگرن است. بنابراین، دفعه‌ بعد که سر درد شدیدی داشتید، یک لیوان آب انگور تازه مصرف کنید. این نوشیدنی باعث تسکین درد شما خواهد شد. اگر صبح زود آب انگوری را که هیچ گونه شیرین‌کننده یا آبی به آن اضافه نشده است بنوشید، بهترین نتیجه را خواهید گرفت.

۱۰. طالبی

این میوه تابستانی هم می‌تواند برای درمان سردرد گزینه‌ مناسبی باشد، زیرا سرشار از آب و بسیاری دیگر از مواد مغذی ضروری است. این میوه به حفظ آب و سلامتی بدن کمک می‌کند.

۱۱. انجیر

در صورتی که از آن دسته افرادی هستید که معمولا به سردرد‌های خوشه‌ای دچار می‌شوید، احتمالا میزان منیزیم در بدن شما پایین‌تر از حد معمول است. شما می‌توانید روزانه از ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلی گرم مکمل منیزیم استفاده کنید. هرچند، بهتر است از مواد غذایی سرشار از منیزیم مثل انجیر و آواکادو در رژیم غذایی خود استفاده کنید. 

۱۲. هندوانه

کم شدن آب بدن یکی از شایع‌ترین دلایل سردرد‌های شدید است. این وضعیت را می‌توان با مصرف خوراکی‌های سرشار از آب، نظیر هندوانه معالجه کرد. ۸۰ درصد این میوه‌ی زود هضم و خوشمزه از آب تشکیل شده است و منبع خوبی برای مواد معدنی ضروری نظیر منیزیم است که می‌تواند به تسکین سردرد کمک کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مسکن موز درمان درمان بیماری بیماری سل مواد غذایی چای پوست سبزیجات رژیم غذایی چای درمان درمان بیماری سبزیجات موز سردرد های شدید ضد التهابی سردرد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۵۴۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید

متخصصان تغذیه میزان مصرف پروتئین روزانه را به ازای هرکیلو وزن بدن، هشت دهم گرم  می‌دانند، اما بسیاری از افراد مقداری کمتر یا بیشتر از این میزان مصرف می‌کنند.

به گزارش سرگرمی روز، بسیاری از افراد به ویژه بانوان که رژیم‌های غذایی سخت و سنگین دارند از مصرف کربوهیدرات و پروتئین خودداری می‌کنند، غافل از این‌که کمبود دریافت این مواد زمینه ساز بروز انواع عارضه‌های سلامت می‌شود.

موارد زیر از جمله نشانه‌های کمبود دریافت پروتئین است:

به خوردن خوراک‌های شیرین یا شور تمایل دارید

میزان کافی پروتئین دربدن سبب سوزانده شدن قند ناشی از مواد خوراکی و تنظیم آن می‌شود، از این رو رژیم خوراکی کم پروتئین سبب آزاد سازی بیشتر قند خون درون رگ‌ها و درنتیجه تمایل فرد به مصرف بیشتر خوراکی‌های شیرین یا شور می‌شود.

عضله‌های بدن ضعیف و آسیب پذیر می‌شوند

زمانی که به میزان کافی پروتئین دربدن وجود نداشته باشد بدن ذخیره کافی برای فعالیت‌های فیزیکی ندارد، عضله‌ها ضعیف شده و فرد توانایی کافی برای انجام فعالیت به ویژه ورزش ندارد.

کمبود دریافت پروتئین سبب می‌شود تا آسیب‌های ناشی از جراحی به زودی ترمیم نشده و فرد دچار درد‌های مفصلی و عضلانی شود.

ریزش موی سر پاسخ بدن به کمبود دریافت پروتئین

مصرف کم پروتئین می‌تواند سبب ریزش موی سر، شکنندگی ناخن ها، زرد شدن پوست صورت و احساس ضعف و ناتوانی شود. تک خوردن لب‌ها و پوسته پوسته شدن ناخن‌ها همگی از اثر‌های کمبود مواد پروتئینی دربدن است.

ضعف سیستم ایمنی بدن

سوء تغذیه و کمبود مصرف مواد مغذی به ویژه پروتئین‌ها سبب ضعف سیستم ایمنی بدن و ابتلای فرد به انواع بیماری‌ها می‌شود.

دراین حالت بدن ذخیره پروتئینی کافی برای مبارزه با عامل‌های بیماری زا نداشته و در زمان ابتلا به بیماری به سختی به درمان‌ها پاسخ می‌دهد.

ضعف خلق و خو و احساس عصبانیت

انتقال دهنده‌های عصبی مانند سروتونین و دوپامین همگی از پروتئین تشکیل شده‌اند و کمبود پروتئین سبب افت خلق و خو، ضعف اعصاب، کاهش میزان هوشیاری، عصبانیت و پرخاشگری در افراد می‌شود.

کم خوابی

کمبود پروتئین سبب کم خوابی، بی خوابی و دیدن کابوس می‌شود. تریپتوفان اسید آمینه‌ای ضروری برای سلامت بدن است که سبب احساس خواب آلودگی می‌شود. این اسید آمینه درخوراکی‌هایی، چون دانه‌های آجیل، گوشت بوقلمون، ماهی، برخی انواع پنیر، لوبیا، عدس و تخم مرغ موجود است. کمبود دریافت پروتئین می‌تواند سبب بدخوابی، بی خوابی و برهم خوردن تعادل هورمون‌های بدن شود.

درچه بازه های زمانی از روز پروتئین مصرف کنیم

بیشتر افراد بیشترین میزان پروتئین دریافتی خود را درطول وعده شام به دست می‌آورند، که دراین حالت به دلیل نزدیک بودن به زمان خواب، بیشتر پروتئین به صورت قند جذب بدن می‌شود، کارشناسان توصیه می‌کنند افراد در طول روز و در وعده‌های صبحانه و نهار نیز به میزان کافی پروتئین دریافت کنند تا بدن آن‌ها بیشتربه عضله سازی بپردازد و از ایجاد قند و چربی جلوگیری شود.

خوردن مواد پروتئینی یک ساعت قبل یا پس از انجام تمرین‌های ورزشی می‌تواند سبب عضله سازی، ترمیم بافت‌های عضلانی آسیب دیده دراثر ورزش و افزایش استقامت بدنی برای انجام تمرین‌های ورزشی و قهرمانی شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • بهترین مدل خوابیدن برای حفظ سلامتی بدن
  • با من مشکل دارید، چرا بودجه شهر را نگه می‌دارید
  • فال انبیا فردا سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سالم غذا بخورید تا مدیون نباشید !/مسافرین «ماه» روی زمین کاشته می‌شوند
  • این داروها عامل میگرن هستند